Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule- věštba- odpovědi na otázky

Dobrý den.Tak posílám slíbený výklad z kartiček.:-)
Budu tedy postupně odpovídat na vaše otázky tak jak jste je psala.

Tak nejdříve začnu tím vztahem s manželem-

Kartičky ukazují že už o lásce nyní není řeč, každý hledíte na život jinak s staráte se o své problémy.  I když bohužel vy jste tím co vám provedl takto hrozně svázána.

V minulosti on sám k vám upřímný tedy nebyl,ale myslím že lásku k vám choval.Zamilovaný do vás byl i když věřím že ten sňatek už tak nezištný nebyl, protože se v kartičkách ukazuje liška jako symbol vychytralosti a neupřímnosti.

Ohledně rozvodu – jak píšete že cítíte že by to nebylo v tuto chvíli správné řešení tak kartičky radí dát na ten rozum a neudělat unáhlenou věc které byste litovala.Po té materiální stránce bude lepší když trošku posečkáte jak se to vyvine.

Poté citové jste vlastně volná a tedy až budete připravená tak si vás láska najde. Ve vaší budoucnosti se muž ukazuje a to takový který bude pro vás dlouhou dobu přítelem a oporou než se více sblížíte.

Půjde spíše o majetnějšího, staršího, nějakým způsobem důležité muže kterého si budete velmi vážit.
Takže lásku ještě potkáte, myslím že do vašeho života  vstoupí i docela brzy i když ne hned jako milenec,jak jsem psala.

Ohledně toho podezření
– tak podezřívají většinou všechny co s nimi má obviněný cokoliv společného,ale vy osobně nijak obviněná nebudete, prostě půjde pouze o výslech který je součástí protokolu.

Vaše maminka-

Tady ty starosti a potíže mít může, bude to stát více úsilí aby se vše vysvětlilo a možná bude nějakou dobu trošku podezřívaná,ale nakonec to i pro ní dopadne dobře a vše se vysvětlí.Takže jí můžete říci at má pevné nervíky a že to bude dobré.

Ohledně malého a rozvodu-

Kartičky ukazují že až k rozvodu dojde tak bude po vašem boku vlivný přítel a on si nic moc nedovolí.Hádky ohledně syna nějaké budou ale nic čeho byste se musela bát,protože soud rozhodne ve váš prospěch.
On sám vám nijak fyzicky neublíží.

Bydlení– kartičky ukazují že vás po této stránce v další době žádné velké změny nečekají , že to zůstanete tam kde jste.

Po finanční stránce-

Postupem času se vše vyřeší a vy budete nezávislá a starosti které vám přivodil váš manžel budou pro vás stále a stále vzdálenější.I když to nebude hned- musí proběhnout soud a taky rozvod aby jste za tím vším mohla udělat definitivní tlustou čáru.

Ale důležité je že se v pohodě zvládnete postarat o malého i o sebe a že budete mít kde být a spokojeně žít další život.

Práce –

Kartičky říkají že obě varianty jsou dobré, dokonce ta nová práce se mi zdá pro vás svým způsobem výhodnější a myslím že se pro ní nejspíše rozhodnete.

Práci si bez problémů udržíte a s ní i slušný plat který vám pomůže ve vašem osamostatnění.

Ohledně toho soukromého účetnictví – není špatné to zkusit třeba ted z domu pokud máte příležitost třeba po večerech a schovat penízky do rezervy.  Později to může být slušný přivýdělek.

Jinak velmi chápu vaši situaci a raději nepomýšlím na to že by mě manžel takto zklamal.:-((

Moc vám držím palce at vše zvládnete a příliš se netrápíte.
nejistota je vždy to nejhorší jen je blbé že některé věci člověk neurychlí.:-(

I když kartičky vaši budoucnost vidí v dalších letech už mnohem lépe.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Otázky, Výklad karet