Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,105

Dobrý den .Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí a po té rozeberu jednotlivé části výkladu.

Karty vás ukazují jako milou , optimistickou a navzdory všem zkouškám osudu vyrovnanou ženu která si váží svého muže a rodina jako taková je pro ní na prvním místě.

I ve výkladu se ukazuje velká touha po miminku a to že i přes všechny nezdařené pokusy otěhotnět chováte v srdci naději a víru která vám k miminku pomůže.

Podle karet se vám však otěhotnět podaří splní se vaše přání a do 2 let se vám narodí další miminko.

K otěhotnění budete pomoc lékařů potřebovat, ukazuje se i rizikovější těhotenství,ale to že miminko narodí zdravé a v termínu.

Bude to spíše chlapeček- velmi chytrý.

Partnerství-

Ve výkladu z karet  si hledíte s partnerem z očí do očí což značí to že jste rovnoprávnými partnery, vážíte si sebe navzájem a jste k sobě upřímní, důvěřujete si.

Karty ukazují že i další budoucnosti bude váš vztah krásný a plný lásky a vy jako rodina dokážete držet při sobě.

Ve výkladu se ukazuje i upřímný zájem vašeho manžela o vaší dcerku a skutečnou lásku k ní.Podle kartiček se mu jí osvojit podaří i když to chvíli potrvá a nepůjde to uplně bez překážek.

Dcera-

Karty ukazují že jako rodina mezi sebou máte harmonický vztah a dokážete si být skutečnou oporou.Podle výkladu si je toto prostředí velmi důležité a díky tomu všemu z ní vyroste štastná a vyrovnaná dívka.

Karty jí ukazují jako citlivou, srdečnou a chytrou.V budoucnosti se mi ukazuje spokojený život, dobré zdraví a to že bude mít silnou vůli jít za svými sny.Vdá se spíše později za zodpovědného ,zabezpečeného muže se kterým vytvoří spokojenou rodinu s více dětmi.

Zdraví vaše-

Podle výkladu jste siná osobnost a vaše zdraví není ohrožené žádnou vážnou nemocí.Karty ukazují pouze starostí s početím a to že do budoucna budete muset tuto starost řešit s pomocí odborníků.

V další budoucnosti se v kartách ukazuje spokojenost a dobré zdraví.V pozdějším věku karty varují před úrazy a náhlými příhodami a radí dát si pozor a zbytečně se nestresovat.

Peníze-

Podle výkladu se ukazuje trvalý příjem který vás dokáže jako rodinu bez větších starostí zabezpečit a umožňuje vám žít spokojeným životem.

V budoucnosti karty ukazují že díky vaší práci a rozumného přístupu k rozpočtu starosti s financemi mít nebudete.

Práce-

Podle změny se ukazují pouze v souvislosti s příchodem miminka.Do té doby na tomto místě setrváte.

V další budoucnosti se ukazuje podpora partnera a to že  nebudete mít ohledně práce a přijmu žádné větší obtíže.

Bydlení-

Ve výkladu se ukazuje harmonický  a bezpečný domov.v Budoucnosti bych nevyloučila větší změny a nejspíše i stěhování.

Karty ukazují že v době kdy k této změně dojde budete mít na tento krok finance zajištěné.

Ale tuto změnu bych viděla v časovém období od 3-5 let.

Celkově karty ukazují spokojený a úspěšný rok jak v partnerství tak na cestě za vašimi sny.

Závěrem přeji hodně štěstíčka.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet