Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online,47

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak  vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám jak karty vidí vaší společnou budoucnost jak z krátkodobého tak z dlouhodobého hlediska.

Vy-

Kartičky na vaší straně výkladu říkají že jste do něj zamilovaná, cítíte se s ním hezky.I když vás velmi mrzí že je vztah mezi vámi takto komplikovaný a váš milý jej nevnímá více pozitivně.

Podle výkladu je on ten kdo má ve vztahu hlavní slovo a na kom nyní záleží budoucnost vašeho vztahu.

Podvědomě – jste ve vztahu upřímná a toužíte po tom být s ním i když je to takto zamotané.

Do budoucna se na vaší straně ukazuje že budete mít starosti s tímto vztahem a budete se trochu trápit tím jak to mezi vámi dopadne.

Partner –

Věštba říká že překážky které vztahu brání jsou především na jeho straně.Z vaší strany je vztah karmicky skoro čistý ale partner cítí velkou část té tíže která vás rozděluje.

Přestože vás považuje za velmi atraktivní ženu kterou má rád ve vztahu se skutečně dosti trápí.

Podvědomě – věřím že má skutečně zdravotní  i psychické problémy které s tím vším souvisí.Na jednu stranu s vámi touží být a na druhou ho to dosti vysiluje.

Do budoucnosti se z jeho strany ukazuje že bude nervózní a neklidný.Nebude se moci rozhodnout jak si s tím vší poradit.

Krátkodobá budoucnost – karty říkají že mezi vámi bude vztah pokračovat a budete se snažit najít cestu jak si s vaším trápením poradit.

Dlouhodobá budoucnost – Podle karet je mezi vámi karmické spojení a to takové že váš vztah je jím zatížený,ale zaroven je vám souzeno spolu být.S tím jediným s vaším přítelem nesouhlasím.Osud vám dal šanci vztahy mezi vámi srovnat.Tím že se k tomu otočí zády tak vás toto zatížení bude nadále provázet v dalších životech.Proto by bylo dobré najít někoho kdo se zabývá tím jak vztahy z vaší minulosti urovnat aby ta tíže z vás spadla a vy mohli být spolu.:-)

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah