Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online,51

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši jak vztah vnímáte vy , po té přítel a nakonec pár slov k budoucímu vývoji vašeho vztahu a co kartičky radí.

Vy-

Kartičky na vaší straně výkladu ukazují že ve vašem vztahu došlo ke změně.Přišly spory a nedorozumění které vás rozdělují a dá se říci že téměř zničily vaší lásku.

Přesto na vaší straně je vidět hodně citů a to že si s partnerem velmi rozumíte.Často jste měla pocit že i beze slov a že jste si vzájemně velmi blízcí.

Podvědomě– věštba ukazuje velké city, lásku a náklonnost.Také trochu smutek  zklamání na d partnerovým postojem.

Do budoucnosti- karty říkají že na vaší straně přesto bude snaha o komunikaci a o to se vidět.Nespíše ho v budoucnu nějakým způsobem oslovíte a navrhnete schůzku.

Přítel –

Ve výkladu se zdá že váš vztah i vás nebral tak vážně jak myslíte.Kartičky ukazují že ho bral spíše trošku jako flirt, krátkodobější vztah.

Jsou zde na jeho straně překážky které trvají.Podle kartiček ta pomluva není jediné co způsobilo jeho chladné chování,ale i to že v tuto chvíli nemá v plánu navazovat s vámi takový vztah jaký vy jste očekávala.

Bud jí neměl a byl k vám neupřímný od začátku a nebo si svůj postoj rozmyslel.

Nevyloučila bych ani vliv jiné ženy kterou v tuto chvíli považuje za velmi atraktivní a má na něho silný vliv.

Podvědomě– myslí na sebe a své štěstí.

On sám ve vztahu hledá spíše rozptýlení.

K budoucnosti na jeho straně karty ukazují že nebude upřímný, a svůj postoj k vám nezmění ale ani vám neprozradí pravý důvod.

Krátkodobá budoucnost – Podle kartiček se ukazuje že bude nečitelný, nic vám neřekne, nebudete vědět na čem jste.

Dlouhodobá budoucnost- věštba říká že spolu nebudete.A to ani jako přátelé.Váš vztah skončí a každý půjdete svou cestou.

Což pro vás bude mnohem lepší.Ve vaše životě se objeví jiný muž.Ten si vaší lásky bude važit a ocení vás i jako laskavou ženu.

Kartičky radí nechat tento vztah být i když je to těžké tak by vás po boku tohoto muže nečekalo to co myslíte nebo v to doufáte.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah