Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online,55

Dobrý den.Posílám slíbený výklad karet.Nejdříve udělám rozbor vašeho vztahu a po té se zeptám karet na váš budoucí partnerský život.

Vy a váš postoj ve vztahu –

Kartičky na vaší straně výkladu ukazují že vztah skončil a že možná trošku nečekaně.

Vy sama jste cítila k příteli upřímné city a považovala jste ho za atraktivního milého muže.Do vztahu jste vkládala velkou naději.

Přála byste si mít po svém boku partnera který by vás měl upřímně rád a mohla jste mu důvěřovat že vás jen tak neopustí.

Do budoucna z vaší strany karty ukazují že naleznete dobré řešení jak nebýt sama a najít toho pravého muže.Tento to však nebude.

Bývalý přítel-

Výklad na straně přítele říká že vás má stále svým způsobem rád.Důvod proč odešel je že vás nemiluje natolik aby se vzdal své svobody.Má tak trošku pocit že chce žít volněji a nebýt vázán v žádném vážnějším vztahu po delší dobu.

Kartičky ukazují že se dlouho rozmýšlel než vás opustil protože k vám choval úctu a lásku a také to pro  něj nebylo úplně jednoduché.I když určitě více nežli pro vás.

Podvědomě – myslí na vás, vzpomíná.O návratu přemýšlí ale není si jist co nyní vlastně chce.

Do budoucna z jeho strany – karty naznačují že vás nejspíše ještě kontaktuje,ale nebude z toho návratu to co byste chtěla a tudíž by  vám to se k němu dále upínat přineslo spíše trápení přestože jeho návrat by byl trošku vaším snem a přáním.

V dlouhodobější budoucnosti –  po delším čase tento vztah budete vnímat úplně jinak.Překážky které vás rozdělily by vám hodně ubližovaly pokud by vztah pokračoval.

Vy sama budete mít v životě jiný vztah.Sama nebudete.

Další vztahy a láska v následujících letech.

Rok 2011-2012-

Karty ukazují že do vašeho života přijdou změny.Podle kartiček tak trošku stále budete doufat a snít o návratu přítele.

Ke konci tohoto období se váš postoj změní a otevřete si cestu  nové lásce.

Rok 2012 – 2013

Kartičky ukazují vztah – takový však trošku na houpačku s partnerem si sice budete přitahovat ale také ve vztahu budou nedorozumění a tak vztah nebude spíše dlouhodobý.

PO 3 letech

Kartičky ukazují že po svém boku budete mít muže s nímž si budete velmi blízcí.Věštba ukazuje dlouhodobý vztah se společným bydlením.Mezi vámi bude velké pochopení a vzájemně si budete oporou.S tímto mužem vydržíte dlouho a čekají  vás s ním hezké prožité roky života.

Sama tudíž nezůstanete.Kartičky radí nezavírat si cestu a láska si vás najde v tu pravou chvíli.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah