Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online,58

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak přítel.

Vy-

Karty ukazují že je tento vztah pro vás citově náročnější, je hodně věcí které chcete oba trošku jinak.I ten vztah oba vnímáte jinak a hledáte v něm jiné priority.

Na vaší straně výklad naznačuje že nyní tak trošku nevíte na čem jste.Na jednu stranu máte přítele ráda a na druhou si nejste jistá jak moc vážně to s vámi myslí.

Do budoucna se na vaší straně ukazuje že vztahu se budete spíše uzavírat a spět ke skončení.

Přítel –

Kartičky říkají že vás má rád, je mu s vámi hezky.Považuje vás za hezkou a milou a ví že vám může důvěřovat.

Ani na jedné straně však není takové to veliké zamilování což je možná důvod toho že vztah není úplně to co byste od něj ráda získala.

Přítel by se vám rád otevřel ale také si nyní není úplně jistý co od vztahu chce.

Do budoucnosti se na jeho straně ukazují 2 větší překážky.Může být i v podobně jiné ženy která ho za těchto okolností může okouzlit.

V krátkodobé budoucnosti – karty říkají že se vztah dostane tak trochu na křižovatku a budete se rozhodovat jestli v něm má smysl pokračovat dále a nebo bude lepší ho ukončit.

Dlouhodobější budoucnost – věštba ukazuje že spolu vy dva spíše nezůstanete.Pokud byste na vztahu oba lpěli tak by pro vás byl spíše trápením a ani jeden byste v něm nebyly úplně šťastní.

Dívala jsem se jak to bude s vámi a dalšími partnery- karty ukazují že do vašeho života přijde jiný muž se kterým budete šťastnější a to nejpozději do roku.Nebo se poznáte poměrně brzy po ukončení tohoto vztahu.

Tento vztah naplní mnohem více vaše potřeby a očekávání.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah