Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online,64

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak  vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám jak karty vidí vaší společnou budoucnost jak z krátkodobého tak z dlouhodobého hlediska.

Vy-

Karty na vaší straně říkají že i přes ty překážky je pro vás tento vztah stále velmi důležitý.Manžela máte ráda ale snažíte se ho svými city příliš neobtěžovat a situaci řešíte jako velmi rozumná a skutečně oddaná žena.

Podvědomě- manžel je pro vás důležitý vztah mezi vámi je oboustranně pěkný a v podstatě harmonický dokud mezi vás nevstoupila ona druhá žena.

Do budoucna se z vaší strany ukazuje že budete manželovi věrná a oddaná a budete se snažit situaci mezi vámi vyřešit tak aby váš vztah zůstal zachován a opět jste se spolu sblížili.

Manžel – Karty ukazují nerozhodnost:Pravděpodobně si není jistý ani vztahem s vámi ani tím co vlastně nyní chce.Kartičky říkají že vás má rád ale také to že se sám trochu ztrácí ve svých snech a touhách a příliš se jim poddává jako by měl pocit že by v poklidném harmonickém manželství o něco přišel.

Ale ani jeho tato situace netěší a rád by našel ideální řešení.

Podvědomě- v tuto chvíli se na nikoho příliš neohlíží a jedná tak jak zrovna zatouží.Cítí jakýsi neklid který ho k tomu vede.

Do budoucna se na jeho straně ukazuje že možná bude mít nyní trošku tendence se upínat k jiné ženě ale pouze dočasně.

Krátkodobá budoucnost – karty říkají že další vývoj vztahu má ted v rukou pouze váš manžel a ten bude jednat tak jak se mu bude zrovna hodit aby se on sám cítil spokojeně.

Dlouhodobá budoucnost – Karty ukazují velké rozhodnutí a to že bude s vámi a se synkem po tom co si vše uvědomí.

Takže kartičky radí aby jste neztrácela naději,neponižovala se ale nechala manželovi čas aby se uklidnil a uvědomil si co pro něj znamenáte.Někdy to člověk zapomene a pochopí to až když by o to mohl přijít.

Kartičky vaší budoucnost vidí spolu a to že budete opět spokojená rodina.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah