Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online,67

Přítel nový- vztah č.2

Nejdříve napíši jak vztah vnímáte vy a po té jak váš přítel a nakonec jaks e vztah mezi vámi bude vyvíjet jak z hlediska dlouhodobé tak z hlediska krátkodobé budoucnosti.

Vy-

Kartičky na vaší straně ukazují náklonnost a relativní spokojenost ve vztahu.I když vztah není dokonalý a také si jím nemůžete být úplně jistá tak máte přítele upřímně ráda a cítíte se po jeho boku spokojeně.

Přála byste si aby jste byly spolu, možná aby jste si byli ještě bližší.je mezi vámi trošku jakoby vzdálenost(může být i prostorová)

Podvědomě- kartičky ukazují že ho považujete za atraktivního milého muže se kterým byste mohla být štastná.

Do budoucna se z vaší strany ukazují schůzky a setkání a také že spolu budete řešit budoucnost vašeho vztahu a mohou přijít jisté neshody protože se na budoucnost každý díváte trošku jinak.

Partner-

Karty u přítele ukazují že je spolehlivý spokojený a že vás má skutečně rád.Cítí se být s vámi štatsným mužem a rád by ve vztahu s vámi pokračoval dále.

Své city a myšlenky nedává vždy úplně najevo přesto věřím že k vám lásku chová a hodně na vás myslí.

Do budoucna – karty ukazují že se vztah mezi vámi ještě více zlepší a bude se snažit být pro vás tím pravým mužem se kterým budete chtít žít svůj život.

Krátkodobá budoucnost – Věštba říká že vztah se tak trošku ocitne v nejistotě a to tím že budete hodně přemýšlet o návratu k bývalému partnerovi.

Kartičky radí rozmyslet se brzy a nenechávat nového přítele dlouhodobě v nejistotě.

Dlouhodobá budoucnost – Karty ukazují že s tímto partnerem budete spokojená.Váš vztah bude pokračovat a bude v něm hodně lásky.Celkově bych řekla že se k vám spíše hodí tento muž protože ten se po čase nezmění tak jak jste zažila u prvního partnera.

Přeji hodně štěstíčka.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah