Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online,73

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak  vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám jak karty vidí vaší společnou budoucnost jak z krátkodobého tak z dlouhodobého hlediska.

Vy –

Karty na vaší straně výkladu ukazují okouzlení a zamilování.Také to že velmi toužíte s tímto mužem zakotvit v hezkém a romantickém vztahu který bude štastný a budete spolu tvořit spokojený pár který jen tak něco nerozdělí.

Přála byste si překonat barieru mezi vámi.

Podvědomě  – na vás tento muž působí velmi pozitivně.Cítíte k němu velkou náklonnost.

Do budoucna se z vaší strany ukazuje že se budete snažit o to aby jste se vzájemně více sblížili a váš vztah byl pevnější a stabilnější a směřoval k tomu partnerskému více nežli k přátelskému vztahu.

Partner- Věštba říká že i on vnímá jistou vzdálenost mezi vámi a rád by se s vámi sblížil.Cítí se s vámi hezky.Podle kartiček je na jeho straně vidět přátelství, věrnost ale i touha a sny.

Přál by si moci si s vámi promluvit a vyjasnit si některé věci mezi vámi.

Podvědomě- kartičky z jeho strany říkají že vás vnímá i jinak nežli jen kamarádku.

Do budoucna se z jeho strany ukazuje že udělá něco nečekaného co vás dva sblíží a váš vztah změní k lepšímu.

Krátkodobá budoucnost – Výklad ukazuje na milenecký vztah, upřímnou lásku a vzájemné sblížení.

Dlouhodobá budoucnost – Věštba říká že mezi vámi bude i v dalších letech velká přitažlivost a budete si rozumět jak po partnerské tak po fyzické stránce vašeho vztahu.

Kartičky ukazují že v následujícím roce můžete v tomto vztahu očekávat velké změny.Tak do 1-2 let se ukazuje společný domov a život jako takový.

Do 2-3 let se ve vašem životě ukazuje ještě jeden muž který vás zaujme a přinese do vašeho vztahu další změny.Avšak půjde spíše o přátelství které po čase skončí protože již nebudete volná.

Do 3-5 let karty ukazují štatsný harmonický vztah s vaším milým a to že vztah bude stále zajímavý a bude v něm láska i harmonie.

Karty radí – zkusit změnit taktiku a použít ženské zbraně.Přítelovi se líbíte ale také má zábrany sám si něco dovolit.:-)Přeji hodně štěstíčka.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah