Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,89

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve se podívám jak vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se zaměřím na vaší společnou budoucnost jak krátkodobou tak dlouhodobou.

Vy-

Karty ukazují že k partnerovi chováte stále náklonnost.6e mu stále patří vaše srdce a proto je pro vás velmi těžké zapomenout.Podle výkladu jste připravená dát vašemu vztahu novou šanci a ráda byste ve vztahu pokračovala.

Podvědomě-Karty říkají že jste nyní na takovém rozcestí kde se rozhodujete jakou cestou se vydat,ale stále ještě si nejste jistá.

Do budoucna na vaší straně karty naznačují že po určité době to vše pro vás bude snazší.Jedna vaše část se sice bude chtít vrátit ale ta druhá již zatouží být zase štatsná.Též se mi ukazuje jiný muž který vám s tím vším pomůže.

Přítel –

Podle výkladu pro něj je nyní vztah skončený.I když bych řekla že i on se trápí a není to pro něj snadné.Ukazuje se že nedokáže zapomenout ale ani ve vztahu s vámi pokračovat.

Přál by si aby to dokázal protože ho to vnitřně velmi ubíjí – stejně jako vás.Věřím že má výčitky a že to takhle nechtěl.

Podvědomě- věštba říká že se snaží aby mezi vámi bylo nyní aspon příměří a rád by vám vše vynahradil kdyby mohl.

Do budoucna – karty ukazují na změnu ale  že k vám bude chovat hezky a bude se snažit.

Krátkodobá budoucnost – Podle výkladu mezi vámi další půl rok- rok stále jisté citové spojení bude.Ale nový vztah takový jaký jste měli již mít nebudete .Karty ukazují že je nyní mezi vámi mnoho překážek.

Dlouhodobá budoucnost – Karty ukazují odcizení a to že vás ta nejistota omrzí.Podle výkladu se dočkáte však ještě vážného vztahu ale s jiným partnerem.

Celkově karty radí – jít dál a netrápit se.Udělat něco co vaše myšlenky od partnera odvede jinam.Třeba si někam vyjet na dovolenou a na chvíli se přestat vídat.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah