Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,90

Dobrý den.Posílám tedy slíbený výklad na vztah syna a jeho partnerky.Nejdříve tedy napíšu jak vztah vnímá jeho žena a po té jak on a nakonec jak dopadne.

Ona-

Karty na její straně ukazují že jejich vztah bere vážně, ale je z toho všeho nejistá a nervozní.Podle výklad je mu věrná a má ho upřímně ráda.Přála by si aby jim vztah vydržel.

Správně tušíte neblahý vliv její maminky která synovi nedůvěřuje a dosti jejich vztah narušuje.

Do budoucnosti tento vztah bude natolik oslabený že mu bude hrozit rozpad.

Váš syn-

Karty říkají že i on má svojí ženu rád.Považuje jí za životní lásku, a cítí se s ní štastný.Ve výkladu se ukazuje nový začátek, a to že je pro něj rodina velmi důležitá a skutečně svou chybu již opakovat nehodlá.

Do budoucnosti věštba říká že však nebude vůči manželce uplně upřímný co se pocitů týká a tak to u ní bude budit nedůvěru.

Krátkodobá budoucnost- Podle výkladu se ukazuje že následující období spolu budou a budou si věrní.

Dlouhodobá budoucnost – co se delšího období týká tak karty ukazují že na vztah bude mít špatný vliv jistá žena(Nejen ta maminka )což je dva rozdělí.

Určitě by si měl dát pozor na nevěru – zvláště u atraktivních žen.A také se pokusit si získat na svou stranu tchýni .Vždy  bude mít snahu se mezi ně plést ale pokud určitě ocení pozitivní krok z jeho strany.

V neposlední řadě je důležitá komunikace a upřímnost mezi nimi dvěmi.

Co se penízků týká- nyní se ukazují nějaké zprávy které způsobí trochu rozruch, nervozitu.Bude zde problém který bude nutné vyřešit aby se začalo po této stránce zase dařit a vše se srovnalo.

Celkově se ale do roku ukazuje pohoda a poklid.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah