Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,93

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve tedy jak vnímá vztah bratrova žena a po té jak váš bratr a nakonec jak se vztah bude vyvíjet dále.

švagrová-

Karty na její straně ukazují na to že je vztahu oddaná, má vašeho bratra ráda i když vnímá ve vztahu mírné ochlazení.

Podvědomě- jde o poměrně harmonický pár který spolu dokáže vyjít a najít si čas jeden pro druhého.

Kartičky říkají že by ráda aby ve vztahu přišla nějaká změna- po které touží spíše pouze ona nežli že by o ni usilovali oba.

Do budoucna se z její strany ukazuje že bude mít snahu postarat se o rodinu, udržet jí pohromadě i když ne vždy udělá to správné rozhodnutí.

Bratr –

Karty říkají že po své ženě touží, má jí rád a chtěl by aby jejich vztah pokračoval i nadále.

Podle výkladu i on vztah vnímá pozitivně a se svou ženou se cítí štastně i když ne vždy je to jen vztah o lásce a pohodě.

Podvědomě- věštba říká že jeho city k ní jsou upřímné a i když ne každý den jí je okatě projevuje tak na ní často myslí a snaží se aby byla ve vztahu spokojená.

Do budoucna se na jeho straně ukazuje že se i nadále bude snažit aby vztah fungoval a byla mezi nimi harmonie a pocit pohody.

Krátkodobá budoucnost – Karty ukazují že brzy je jako pár čeká velký krok nebo změna nebo také rozhodnutí který bude pro vztah důležitý.

Dlouhodobá budoucnost – Podle karet spolu jako pár budou i nadále.Budou spojení zvláštní poutem díky kterému si budou blízcí.Ale také varují před tím aby nezapomínali k sobě být upřímní a vnímali více pocity toho druhého.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah