Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,96

Dobrý den.Posílám tedy slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vztah působí na vás a po té jak na vašeho přítele.

Vy-

Karty ukazují že se vztah mezi vámi postupem času velmi změnil.Vy sama jste z těch změn smutná a cítíte se ve vztahu osamělá a nedoceněná.

Podle výkladu byste byla velmi štatsná kdyby jste ucítila ze strany přítele aspon malou snahu o zlepšení aby jste viděla že mu na vás záleží.

Podvědomě- podle kartiček jste vztahu velmi oddaná a miluje přítele upřímnou láskou a nerada byste ho ztratila úplně.

Avšak ani s tímto staven nejste spokojená.

Do budoucna- karty na vaší straně ukazují nečekané změny ve vnímání i postoji ve vztahu.Přestože  jste spíše milý a smířlivý typ tak se postupem času budete snažit aspon trošku prosadit svoje přání.

Přítel –

Věštba ukazuje že on v tuto chvíli vnímá spíše pouze svoje přání a příliš nehledí na vás jako na svou partnerku.Vaše pocity ze vztahu i jeho chování jsou uplně oprávněné.

Karty ukazují že se chová spíše jako by byl sám a nemusel se nikomu jinému ani trošku podřizovat.

Vás bere jako jistotu což mu dodává pocitu sebevědomí a čím dál více si na svoji výsadní pozici zvyká proto bude pro oba těžké ve vztahu udělat změny protože on se takto cítí dobře.

Podvědomě- karty říkají že přemýšlí pouze o sobě a svých zájmech.

Do budoucna se na jeho straně ukazuje že se pokusí vám projevit více lásky ale jinak se příliš nezmění.

Krátkodobá budoucnost– ve výkladu se ukazuje rozhodování a nové kroky ve vztahu.Brzy mezi vámi dojde k rozhovoru který hodně změní.

Dlouhodobá budoucnost – karty ukazují na nejistotu a to že vám tento vztah přestane vyhovovat .Přítel svůj postoj příliš nezmění a vy si uvědomíte že z hlediska budoucnosti to pro vás nebude ten pravý partner.

Proto se vydáte jinou cestou s jiným mužem.

Pokud chcete ve vztahu udělat změny tak raději pomalu tak jako se vztah dostal do této situace tak pomalu se musí postupovat při jeho opětovné přeměně.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah