Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,123

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš bývalý přítel.A nakonec jak  karty vidí budoucí vývoj vašeho vztahu jak z hlediska krátkodobého tak dlouhodobého.

Vy-

Kartičky na vaší straně ukazují že vám na příteli stále trošku záleží.Podle výkladu jste s ním ve vztahu byla spokojená a cítila jste se dobře.

Karty však ukazují že oba máte jiné životy velmi se toho změnilo.

Podvědomě- karty ukazují na změnu a to že jste se trochu odcizili ale také že jste zapomněli na problém které mezi vámi byly .

Do budoucna se z vaší strany ukazuje že se k příteli  budete vracet ve vzpomínkách.Také je možné se občas uvidíte a bude to mezi vámi jiskřit.

Přítel –

Karty ukazují na to že  i on na vás občas myslí a sní si o vás.Cítil se s vámi v bezpečí a nebál se vám otevřít a svěřit se s čímkoliv.

Podvědomě- karty ukazují na to že s vámi touží občas komunikovat nebo vás vidět ale nejde již o hlubokou lásku jako dříve.

Do budoucna věštba ukazuje že vás možná něčím překvapí.

Krátkodobá budoucnost – Podle výkladu bych nevyloučila že se opět uvidíte a budete si rozumět a přemýšlet o vašem vztahu.

Dlouhodobá budoucnost – karty ukazují rozhodování a to že ne sebe budete vzájemně občas narážet a budete se přitahovat i když vážný hezký vztah mezi vámi již nebude.Ale také na sebe nebudete moci zapomenout.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah