Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,137

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši jak vztah vnímáte vy a po té jak váš přítel a nakonec se zaměřím jak karty vidí vaší budoucnost- krátkodobou i dlouhodobou.

Vy-

Karty na vaší straně ukazují že váš vztah považujete na vážný a přítele velmi milujete.Považujete ho za hodného muže a cítíte se v jeho přítomnosti štatsná.

Podle výkladu vás stávající situace trápí s ráda byste kdyby se pomalu rozhodl pro to manželku opustit a být vaším partnerem i oficiálně.

Podvědomě- na vás má přítel a jeho láska velmi dobrý vliv.Přestože váš vztah je jakoby tajný tak spolu máte krásný vztah a vy se díky  němu cítíte spokojená.

Do budoucna se na vaší straně ukazuje váhání a rozhodování.Láska a trápení- pouze v myšlenkách.Něco podobného  čem nyní píšete.Budete se rozhodovat jestli přítelem dál zůstávat za těchto podmínek.

Přítel –

Karty ukazují na to že vás považuje za krásnou ženu.Jeho city k vám jsou čisté a upřímné.

Snaží se aby váš vztah fungoval a vy s ním byla štasná stejně jako on s vámi.Ve výkladu se ukazuje i snaha vynahradit vám to v jaké jste nyní situaci.

Podvědomě- věřím že vás nechce ztratit – je k vám velmi připoutaný.Na druhou stranu kartičky ukazují na trošku naivní pohled na budoucnost vašeho vztahu i když sám dobře ví že takto nemůžete žít věčně.

Pro tuto chvíli zatím o změně nepřemýšlí.

Do budoucna se z jeho strany ukazuje že se ale postupem času bude snažit se vztahem s manželkou něco udělat, protože pochopí že i vy potřebujte mít nějakou jistotu a změna bude nevyhnutelná.

Krátkodobá budoucnost – karty ukazují na to že do roku přijde mezi vás změna.Skončí jedno období a začne nové.Váš vztah potrvá.Podle kartiček se od své ženy oprostí i oficiálně.

Dlouhodobá budoucnost – věštba říká že vy dva budete spolu a váš vztah bude fungovat.Oba v něm budete spokojení.

Kartičky radí – na přítele počkat.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah