Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,138

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov o tom jak vztah vnímáte vy a po té jak váš manžel.Nakonec se zaměřím na vaší společnou budoucnost jak krátkodobou tak dlouhodobou.

První část výkladu – Vy a manžel –

Vy-

Karty na vaší straně výkladu ukazují na to že jste dala do manželství hodně lásky.Jste k manželovi stále velmi připoutaná a máte ho ráda.Přesto však vám manželství nedává to co by mělo a tak se v tuto chvíli cítíte nenaplněná.Váš vztah však nedokážete opustit ale nechcete v něm ani pokračovat.Avšak důvod není natolik závažný pro to aby jste manžela opustila s klidným srdcem proto zůstáváte a hledáte cestu ven z této zapeklité situace.

Podvědomě- karty ukazují na složitou zdlouhavou situaci o které tušte že se může komplikovat a nalézt správně řešení nebude snadné.

Do budoucna – karty na vaši straně ukazují něco nového co vám přinese to co v tuto chvíli potřebujete-Lásku a pocit štěstí.

Manžel –

Karty říkají že i on váš vztah považuje za vážný a dlouhodobý.Je k vám připoutaný a má vás rád, přestože to velké zamilování i na jeho straně pominulo.

Podle výkladu vnímá ve vztahu změnu a to že mezi vámi nastalo jiná životní etapa.

Podvědomě- karty říkají že se vůči vám uzavřel.Je v něm těžké se vyznat a málo vám projevuje svoji náklonnost a pochopení.

Do budoucna se na jeho straně ukazuje to že k vám nebude upřímný a bude se snažit myslet hodně na sebe.

Krátkodobá budoucnost – karty říkají že vztah mezi vámi bude hodně nejistý.Chvilku v něm bude harmonie, chvíli spory a nedorozumění.Nebude pro vás lehké v něm pokračovat.

Dlouhodobá budoucnost – Podle výkladu se nakonec rozhodnete vztah ukončit a jít svou cestou.Uděláte to rychle a možná v dané chvíli nečekaně.

Druhá část – Vy a přítel-

Vy-

Karty na vaší straně ukazují že si nejste jistá tímto vztahem přestože vašeho přítele považujete za velmi atraktivního muže se kterým se cítíte krásně,mladě a bezstarostně.Přesně tak jak vám ve vztahu s manželem chybí.

Podle karet své city k němu trochu tajíte a držíte se zpátky protože jste si vědomě jak je vaše situace složitá a nerada byste někomu ublížila dokud si nejste jistá.

Podvědomě- karty říkají že chvíle s přítele zahání váš pocit osamělosti proto je pro vás tento vztah velmi důležitý a upřímně vám na něm záleží.

Do budoucna se z vaší strany ukazuje že budete ve vaší lásce pokračovat i nadále a budete to prozatím držet v tajnosti.

Přítel-

Karty ukazují že i on s vámi se cítí krásně a šťastně.Považuje vás za velmi atraktivní ženu se kterou tráví volné chvíle rád.Velmi vám důvěřuje a dokáže se vám vám otevřít jako málokomu.

Podvědomě- přemýšlí o vztahu s vámi jako o trvalejším dlouhodobém vztahu.Nerad by vás ztratil přestože si uvědomuje že vaše situace je složitá.

Do budoucna – karty říkají že se pokusí najít cestu jak být s vámi.Bude o váš vztah usilovat a toužit vás vidět.

Krátkodobá budoucnost– věštba ukazuje že k sobě budete mít velmi blízko.Vztah nebude jen o sexu ale především o lásce , porozumění a citech.

Dlouhodobá budoucnost- karty říkají že vy dva budete ve vztahu pokračovat dále a vztah mezi vámi bude fungovat.Oba si budete věrní a vzájemnou oporou.

Kartičky tedy druhého partnera(přítele )ukazují jako vhodnějšího z hlediska vašeho osobního pocitu štěstí.Radí počkat a promyslet konečné rozhodnutí- prozatím vztah utajit.

I když vaše situace není lehká tak není bezvýchodná- jen její vyřešení potřebuje být připravená k radikálnímu řešení.Protože rozumné řešení tak aby nikomu neublížilo se uplně najít nedá.Přesto však nemáte povinnost se obětovat pro nevyhovující vztah pokud cítíte že o vás stojí někdo s kým by váš vztah byl štastný.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah