Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,158

Dobrý den.Posílám slíbený rozbor vztahu.Nejdříve napíšu pár slov k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš manžel.A nakonec se podívám na vaší společnou budoucnost.

Vy-

Karty ukazují že jste manželovi i přes to všechno jak se vůči vám zachoval oddaná a trpělivě snášíte všechna příkoří která vám svým chováním způsobuje a zranuje vás.

Podle karet je on pro vás velmi důležitý a stále vůči němu chováte lásku.

Podvědomě– jste otevřená tomu dát mu opět novou šanci se vrátit a o vztah i jeho nadále bojujete .

Do budoucnosti se na vaší straně ukazuje harmonie, smíření a snaha o to aby váš vztah fungoval.

(podle karet si rozhodně nemyslím že by vám mě cokoliv vyčítat, spíše naopak)Karty vás ukazují jako oddanou a maximálně tolerantní ženu, možná až moc hodnou)L

Manžel –

Karty říkají že on sám pořádně neví co chce.Podle karet se však vůči vám chová neupřímně a také velmi nespravedlivě a sobecky.Hodně využívá vaší lásky a dobroty a je si vědom že si to může dovolit protože jste na něj vždy tak hodná.

Ve vztahu mezi vámi dvěmi je vidět i vliv jiné ženy ,ale také to že on ve vztazích hledá spíše pouze uspokojení vlastních potřeb spíše nežli oboustranně vyvážený vztah.

Do budoucnosti karty ukazují to že bude mít chut se k vám vracet avšak stejně jako nyní pouze dokud se to bude hodit jemu, nikoliv jako partner který by byl oporou pro změnu vám.

Krátkodobá budoucnost– karty ukazují ve vašem srdci stále velkou náklonnost a trápení se v tomto vztahu ne vlastní vinou.

Dlouhodobá budoucnost– Karty ukazují že po určité době však dojde s vaším mužem trpělivost i vám s dveře k záchraně vztahu se pro něj uzavřou.Podle výkladu do vašeho života přijde nová láska.V tuto chvíli se mi ukazuje milý a atraktivní muž, který vám pozvedne sebevědomí a bude vám s ním hezky.

Avšak pro tuto chvíli se mi to v kartách ukazuje spíše jako krátkodobý vztah.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah