Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,159

Dobrý den.Posílám slíbený rozbor vztahu.Nejdříve napíšu pár slov k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš partner .A nakonec se podívám na vaší společnou budoucnost.

Vy-

Karty ukazují že máte partnera ráda,nechcete mu ublížit ale ani sama sobě.Podle výkladu cítíte v tomto vztahu velkou nejistotu a nevíte co se vztahem dále,protože se nevyvíjí podle vašich představ.

Podvědomě- karty říkají že jste vůči partnerovi upřímná a vaše city jsou čisté.Toužíte po tom aby byl tím pravým mužem který by vás podpořil ale také aby vás upřímně miloval.

Avšak cítíte že partner má jinou představu o vaší budoucnosti i vašem vztahu.

Do budoucnosti se na vaší straně ukazuje že do vašeho života přijde nová láska, nový vztah.

Partner-

Podle výkladu on sám v tuto chvíli pořádně neví co chce.Karty ukazují na rozhodování a neklid.Také že do vztahu zasahuje další osoba která by vám měla být spíše utajena.

Dost možná jiná žena která proti vám intrikuje či se snaží partnera získat.

Podvědomě – karty ukazují že se partner stahuje do sebe a není ve vzathu vůči vám otevřený.

Do budoucnosti se na jeho straně ukazuje že vás bude považovat za atraktivní ženu , bude k vám chovat náklonnost ale také to že ve vztahu vůči vám nebudete takový jak byste si přála.

Krátkodobá budoucnost- Ukazují se setkání a také rozhodnutí.Podle výkladu to bude období nejistoty pro oba dva ale na konci toho období se situace vyjasní(do půl roku)

Dlouhodobá budoucnost – Karty ukazují že se vzájemně budete přitahovat ale také že sobě nebudete takovými partnera kteří by se k sobě hodily a tak si ve vztahu nebudete příliš rozumět.

Ukazuje se že dojde spíše k rozluce mezi vámi i když v dobrém.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah