Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,163

Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak  vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám jak karty vidí vaší společnou budoucnost jak z krátkodobého tak z dlouhodobého hlediska.

Vy-

Kartičky na vaší straně ukazují že přítele máte upřímně ráda, cítíte se s ním štastná.Nyní se velmi trápíte tím co se mezi vámi stalo a chybí vám.

Podle výkladu se velmi bojíte že vztah je již u konce protože to tak na vás z jeho strany působí.

Podvědomě- kartičky ukazují křižovatku a to že se vztah mezi vámi dostal do situace ze které se lze jen těžko dostat protože každý z vás máte uplně jinou představu o jeho budoucnosti.

Do budoucna se z vaší strany ukazuje nejistota a to že i vy se budete mít s postupem času tendenci odmlčet.

Přítel –

Podle výkladu vás velmi miloval a to že jste se k němu nenastěhovala ho skutečně velmi ranilo.Tím jste mu tak trošku dala najevo že vaše sny jsou vám přednější ne ty společné.

Karty říkají že ho ta vzdálenost mezi vámi natolik trápí a ubíjí že se rozhodl že to již chce skončit a žít jinak než doposud.

Podvědomě- karty ukazují že i když vás považoval za velmi důležitou ženu ve svém životě tak v takovémto vztahu již pokračovat nechce.Moc mu chybíte.

Do budoucna se z jeho strany ukazuje že se bude chtít seznámit se ženou v jeho blízkosti a navázat nějaký nový vztah aby zapomněl.

Krátkodobá budoucnost – Podle výkladu v tom v tuto chvíli žádná jiná konkrétní žena není,ale spíše touží po tom mít prostě svou milou blíže a moci jí vidět častěji.

Dlouhodobá budoucnost – Věštba ukazuje že si oba nejdete nejspíše jiného partnera se kterým budete štastní.

U obou se ukazuje nový vážný vztah a nová láska.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah