Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,166

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš přítel a nakonec se zaměřím na vaší společnou budoucnost jak z hlediska krátkodobého tak dlouhodobého.

Vy-

Karty na vaší straně výkladu ukazují že vás přístup a nejistota ze strany přítele velmi trápí.Podle výkladu jste na počátku vašeho vztahu měla z něho dobrý pocit a váš vztah vám přinášel pocit radosti a pohody.Nyní jste spíše v takové situaci kdy nevíte jestli vztah ukončit nebo jestli v něm pokračovat.

Přála byste si aby mezi vámi byla opět obnovena komunikace a mohli jste si spolu vše vyjasnit a vy si mohla udělat lepší představu a přizpůsobit se tak aby jste byla štastná a nezůstala sama.

Podvědomě- karty ho ukazují jako atraktivního milého muže se kterým se cítíte dobře.

Do budoucna karty ukazují že do vašeho života vstoupí ještě další muž se kterým váš vztah bude lepší a bude o váš vztah skutečně usilovat a snažit se aby vás neztratil.

Přítel –

Karty ukazují na to že vás vnímá jako milou sympatickou ženu se kterou má hodně společného.Cítí z vás porozumění a toho si na vás velmi považuje protože se vám díky tomu nebojí otevřít a je s vámi takový jaký je – bez přetvářek.

Karty ukazují na velké zatížení a také že ho něco velmi trápí.Podle výkladu touží po harmonii a hezkém vyrovnaném vztahu ale v tuto chvíli je skutečně velmi zaneprázdněný jak prací tak i osobními problémy že nemá čas ani sílu takový vztah budovat.

Do budoucna se ukazují v kartách změny a se z jeho strany dočkáte jiného postoje vůči vám i vztahu.

Krátkodobá budoucnost- karty říkají že se rozhodne změnit svůj život.Ukazuje se významné rozhodnutí nejspíše týkající se jeho minulosti.

Dlouhodobá budoucnost– podle výkladu si k sobě naleznete cestu, ale nebude to takový typ vztahu jaký hledáte,proto po čase sama vztah ukončíte a dáte přednost jinému muži který o vás projeví upřímný  zájem.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah