Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,172

Dobrý den.Posílám výklad na vztah.Nejdříve napíši jak vztah budete vnímat vy a po té jak váš partner.A nakonec napíšu pár slov k vaší společné budoucnosti.

Vy-

Kartičky ukazují že ve vašem novém vztahu naleznete člověka na kterého se budete moci spolehnout.Budete se mu moci otevřít a svěřit s trápeními které sebou život přináší ale i s běžnými každodenními starostmi.

Půjde o hezkého muže takže k němu budete pocitovat i touhu a okouzlení.

Kartičky ukazují i trošku starostí s složitější navázání vašeho vztahu,ale podvědomě váš vztah bude přinášet do vašeho života hodně radosti které všechny komplikace vyváží.

Do budoucna se  vaší strany ukazují společné setkání a vzájemné poznávání.

Partner-

Karty ukazují že v minulosti proděl velké zklamání.S vámi se mu podaří začít novou životní etapu a postupně překonat všechny překážky jako nedůvěru a pocit zklamání z minulého vztahu.

Podle výkladu ve vás nalezne ženu svých snů a bude po vašem boku také štastný i když bude mít občas tendence se trochu uzavírat.

Karty do budoucnosti z jeho strany ukazují že se vám bude otevírat postupně.Vaše láska začne spíše jako přátelství a skončí jako trvalý vztah.

Krátkodobá budoucnost – Podle výkladu se zpočátku vztah bude rozvíjet postupně.Je možné že první měsíce bude mezi vás zasahovat stín další ženy- třeba bývalé partnerky.

Dlouhodobá budoucnost – Podle kartiček se mi ukazuje velmi harmonický a spokojený vztah ve kterém oba naleznete co hledáte.Budete k sobě prostě patřit.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah