Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,174

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš partner.

A nakonec se zaměřím na vaší společnou budoucnost.

1- Vy a váš bývalý partner-

Vy-

Karty ukazují že svého bývalého partnera máte ráda přestože vás svým opuštěním velmi ublížil.

Karty naznačují že se nyní cítíte trochu osaměle a ráda byste vedle sebe v budoucnu měla někoho na koho byste se mohla spolehnout.

Věštba říká že toužíte po dlouhodobém vztahu, hodném muži ale také atraktivním partnerovi kterého byste mohla milovat.

Podvědomě- dá se říci že oprávněně si necháváte své city spíše pro sebe a bývalému příteli příliš nedůvěřujete.

Do budoucna karty ukazují že svůj postoj vůči němu trochu změníte i když důvěru jako dříve k němu mít již mít nedokážete a proto pro vás nebude tento vztah příliš dobrý.

Partner-

Karty říkají že vás považuje za atraktivní ženu, líbíte se mu a přitahujete ho.I když všechny karty ukazují okouzlení jde spíše o krátkodobější zájem nežli hlubokou lásku.

On po vás nyní touží, rád by se s vámi opět sblížil.

Podvědomě- v kartách se opět ukazuje přitažlivost a touha.

Do budoucna- z jeho strany karty naznačují že jeho pěkné chování bude mít v budoucnosti sklony se opět pokazit a po té co by vás opět získal by měl tendenci se stáhnout a nebýt tím skvělým partnerem ani otcem kterým se jeví nyní.

Krátkodobá budoucnost – podle výkladu učiníte v budoucnosti vy ono velké rozhodnutí a bude to pro vás těžké.

Partner si dokáže sliby získat vaší přízen  avšak ne tak aby jste se kvůli němu vzdala všeho.Proto váš vztah zůstane tak jak je.

Karty říkají že sblížení je možné ale nevrátíte se k sobě jako stálý partneři.

V dlouhodobější budoucnosti – karty ukazují že zakotvíte ve vztahu s jiným mužem a že on bude tím pravým který vám dokáže nabídnout lásku a zároven na něj bude spolehnutí.

Kartičky radí dát si ve vztahu s tímto mužem pozor- tak jak vám velí vaše zkušenost.Nemá zlé úmysly ale bohužel nejde o muže na delší dobu- opět by vás zklamal.

Ohledně syna- Podle kartiček každý má období kdy zatouží po vlastním rodiči- ale kvůli tomu není nutné se obětovat a dávat všanc vaší pohodu a harmonický život.Jeho otec bohužel není věrný a trvalý člověk což sám pozná časem.Vy mu tu šanci neberete- vzal mu jí jeho otec.

Proto bych se při výběru partnera neohlížela na to aby malý měl vlastního tátu protože to neznamená že to tak zůstane i když přistoupíte na přestěhování .

Vy a vaše nová láska-

Vy-

Karty říkají že vám váš nový přítel přinesl do života naději na šťastnější budoucnost: v počátku šlo o podporu v osamění a nyní se změnila ve skutečnou lásku.

Karty ukazují že díky němu jste překonala nejtěžší chvíle a nyní jste opět štatsná a vyrovnaná žena.

Přesto však není uplně tím co hledáte- díky tomu že jde o zadaného muže se i tak cítíte občas osaměle a toužíte po někom kdo by tu byl skutečně jen pro vás.

Karty v budoucnosti ukazují že překážky dané jeho manželstvím časem budou působit oběma těžkosti a vy začnete mít i o tomto vztahu pochybnosti.

Přítel –

Věštba říká že i on se zamiloval do vás.Má vás rád více než dává najevo a skutečně vás touží vidět štatsnou.Má s vámi dlouhodobé úmysly.

Podvědomě- karty ukazují touhu po trvalém vztahu.I on si uvědomuje silné duševní spojení mezi vámi a to že si s vámi rozumí více nežli s vlastní ženou.

Do budoucnosti karty ukazují že budete v tomto vztahu pokračovat a budete si vzájemně blízcí.

Krátkodobá budoucnost- Podle výkladu váš vztah bude založený na citech ale i vzájemné přitažlivosti.Půjde o poměrně spokojený vztah.

Avšak karty ukazují že i přes velkou lásku k vám která se stejně jako u vás rozvíjí nedokáže rodinu nadobro opustit .

Dlouhodobá budoucnost – Věštba říká že náklonnost mezi vámi zůstane, ale po určité době potkáte muže s nímž bude vaše budoucnost ještě růžovější a dokáže vám nabídnout to co váš přítel nebude moci.Váš rozchod proběhne hladce- mezi vámi bude i po něm hezký vztah .

Karty radí nestěhovat se, nebořit si svůj život a pokračovat tak jako nyní.Nový muž se mi ukazuje v období do 2 let.A do té doby můžete trávit krásné chvíle s vaším přítelem.

I přestože to není muž na celý živit čeká vás s ním mnoho krásného a byla by škoda se toho vzdávat.

Závěrem vám přeji hodně štěstí a sil.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah