Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,186

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám na vaší společnou budoucnost jak krátkodobou tak dlouhodobou.

Vy-

Karty na vaší straně ukazují že ho považujete za milého a atraktivního a stále k němu chováte upřímné city .Podle výkladu na něj nemůžete zapomenout ale ani být s ním.Karty ukazují že se cítíte osamělá protože nejste připravená na to začít vztah s jiným mužem který by vám pomohl zapomenout a jít dál.

Do budoucna se ukazuje že přeci jenom potkáte někoho jiného a s tím vztah navážete.Půjde o dlouhodobý a hezký vztah díky kterému vše překonáte.

Přítel –

Karty ukazují že sám taky pořádně neví co chce.Podle výkladu věřím že ani vy mu nejste lhostejná.Karty říkají že zatím se brání vztahu protože nechce mít v tuto chvíli závazky , chce si ještě užít bezstarostného života.

On sám v tuto chvíli hodně přemýšlí sám o sobě a rozhoduje se co si ještě splnit než se usadí.S vámi cítí že by šlo o velmi blízký vztah který kdyby tenkrát neskončil tak by už odejít nedokázal.

Nyní k vám chová upřímné přátelství a podle výkladu bych řekla že ho stále hodně přitahujete.

Do budoucna karty ukazují že do něj budete jen těžko vidět , bude se snažit aby váš vztah pokračoval jako přátelství a bude pro něj těžké odolávat vaší přitažlivosti.

Krátkodobá budoucnost – díky tomu že v následujícím roce nebude chtít s nikým vážněji chodit tak váš vztah zůstane u přátelství, možná u takového intimnějšího,ale dlouhodobý vztah spolu již nezačnete.

Dlouhodobá budoucnost – podle výkladu se na váš vztah již oba budete dívat jinak.Ukazují se změny.U vás karty ukazují že do vašeho života přijde do 2 let nový muž a u něho karty ukazují že změní pohled na vztah s vámi,ale již nebudete volná.

Ten váš nový vztah ho přiměje pohled na vás.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah