Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,191

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak vaší partneři a nakonec se podívám na vaší budoucnost jak krátkodobou a po té dlouhodobou.

1-Vy a váš manžel –

Karty na vaší straně ukazují že přestože vám ve vztahu něco chybí tak je mezi vámi docela harmonický vztah.Podle výkladu vaše srdce touží však po vašem příteli který má v sobě větší přitažlivost, má přesně to co vám u manžela chybí a proto i když jste se snažila být manželovi dobrou ženou vás vaše manželství nenaplňovalo tak jak by mělo.

Podvědomě- karty vás ukazují na rozcestí což značí že se v tuto chvíli rozhodujte co se životem dále.

Do budoucna se z vaší strany ukazuje že v manželství prozatím zůstanete, ale nadále vás bude provázet touha po změně.

Manžel-

Karty ukazujíce tuší že vám ve vašem vztahu něco chybí.karty říkají že vás ale i nadále považuje za atraktivní a touží po tom být s vámi.karty ukazují že vás má upřímně rád a nerad by vás ztratil.

Do budoucna karty ukazují že se bude také rozhodovat o vašem vztahu, tak pozor aby se třeba o příteli nějak nedozvěděl.

Krátkodobá budoucnost– podle výkladu v manželství budete minimálně další rok vázána ale nenaplní vaše touhy a potřeby.Přesto jej prozatím neukončíte.

Dlouhodobá  budoucnost-karty ukazují že se po čase rozhodnete manželství ukončit protože zatoužíte po tom mít v vedle sebe muže kterého budete milovat naplno (jako přítele)a ne napůl a žít v neupřímnosti.

2-Vy a přítel-

Karty naznačují že vám velmi změnil život.Cítíte se sním šťastně a živě.Poskytuje vám co potřebujete.Podle výkladu váš vztah držíte v tajnosti a velmi toužíte po tom aby se vám zase vrátil.

Podvědomě- karty říkají že vám velmi chybí a cítíte bez něj ztrátu.

Do budoucnosti se ukazuje pocit osamělosti,ale také se že se opět setkáte  či zkontaktujete a to vás velmi potěší.

Přítel-

Karty naznačují že přestože v tuto chvíli se stáhl tak k vám city stále chová.Velmi nerad by někomu ublížil a vám už vůbec ne.Kdyby bylo jen na něm tak by byl s vámi protože přestože vztah takto nyní ukončil tak na vás stále myslí a trápí se že nemůže být s vámi ale ani bez vás.

Podvědomě- snaží se jednat čestně a upřímně k vám i k rodině.

Do budoucna- podle karet zdaleka není rozhodnutý o tom s vámi být či se naplno vrátit k rodině.Bude ho to teprve čekat –podle výkladu ho to k vám také bude velmi přitahovat.

Krátkodobá budoucnost– věštba říká že mezi vámi je silné duševní spojení.vnímáte ho oba a není pro vás tedy možné se od sebe definitivně odpoutat.vždy mezi vámi bude něco zvláštního co překoná všechny závazky a překážky.

Podle karet váš vztah ještě neskončil,ale ani spolu nezůstanete natrvalo.Karty ukazují že maximálně rok – 2.

Dlouhodobější budoucnost– karty ukazují že mezi vámi bude láska, řekla bych i  nějakou donu vztah,ale ne trvalý a ne s dětmi.

Přesto toho nebudete ani jeden litovat.

A ted ještě k vaším otázkám které jsem neodpověděla.

Mezi jím a manželkou bych řekla že je vztah podobný vašemu manželství.Svým způsobem k ní něco cítí,ale také mu v tomto vztahu něco chybí.Řekla bych že si ženy váží a má jí rád.

Podle karet spolu žít spíše nebudete ani mít děti.Jako milenci se k sobě však ještě v nějaké formě vrátíte.

U vás karty ukazují že si najdete někoho uplně jiného s kým také budete štastná.

Děti v tuto chvíli karty neukazují pouze po delším čase nový vztah.

Co se jeho týká a toho co dělat- Karty radí ho vídat pokud budete akceptovat že je to váš milenec a ne dlouhodobý partner a tudíž vaše chvíle jsou pouze ty ukradené a budoucnost velmi nejistá.

Pokud ho chcete tak se mu občas  ozvěte tím že váš vztah bude ještě pokračovat tak se s tím lépe smíříte než když skončí takto najednou.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah