Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,192

Dobrý den.Posílám tedy slíbený výklad.Začnu tedy výkladem mezi vámi a bývalým přítelem.

Začnu opět vámi a pak jím a nakonec se podívám na vaší společnou budoucnost.

Vy –

Karty ukazují že k bývalému příteli chováte stále silné city.Tajíte je a snažíte se přesvědčit i samu sebe aby jste šla dále.

Podle výkladu cítíte že vám chybí a provází vás silná touha se k němu opět vrátit.

Je mezi vámi silné duševní spojení a velká přitažlivost.

Do budoucna karty ukazují že se bez něj budete cítit jistou prázdnotu.

Přítel(bývalý)-

Karty ukazují nové zprávy a informace.Uvažuje o vážném vztahu s vámi a byl by ochotný začít znovu.Karty naznačují že se rozhoduje a zvažuje všechny možnosti i to jít ve vašem vztahu dále, případně mít děti.

hOdně přehodnotil svůj postoj vůči vám.

Do budoucna karty ukazují že o vás bude bojovat i za cenu že by se měl usadit.

Krátkodobá budoucnost –ve výkladu se ukazuje vzájemná touha a také komunikace mezi vámi.Váš vztah bude takový nejistý,ale bude pro vás oba těžké se sebe navzájem vzdát.

Dlouhodobá budoucnost – Karty ukazují překážky které vám budou stát v cestě.Půjde o potíže s rozdílným pohledem na svět a vaší budoucnost. Ale je zde i silná náklonnost které navzdory všemu potrvá velmi dlouho.

To co k sobě cítíte vás bude provázet napořád.

Vy a nový přítel-

Vy-

Karty na vaší straně ukazují že k příteli chováte upřímnou lásku a nerada byste mu ublížila.Podle výkladu vám zde však něco chybí a proto přestože cítíte že tento muž by byl pro založení rodiny co se zabezpečení a podobných představ vhodnější tak vás neopouští city k bývalé lásce.

Přála byste si aby váš bývalý přítel měl aspon trošku z toho co má váš přítel současný aby vaše rozhodování nebylo tak složité.

Do budoucna karty ukazují že se nejspíše s tímto přítelem rozejdete.

Přítel(současný)-

Karty ukazují že se vás nechce vzdát.Je do vás zamilovaný a touží po rodině a dětech s vámi.

Podvědomě- karty ukazují na něco nečekaného čeho se bojí nebo brzy přijde.

Do budoucnosti- ve výkladu se ukazují vzájemné rozmluvy ale i to že od vás bude chtít více nežli přátelství které mu po čase nabídnete.

Krátkodobá budoucnost– Karty ukazují tajemství mezi vámi které vás bude rozdělovat.Také vliv bývalého přítele a vašich citů k němu.

Dlouhodobá budoucnost-dlouhodobě tento vztah nebude fungovat.Fungoval by kdyby vaše minulost šla nějak snadněji uzavřít,ale takto ne.

Co se rodiny týká tak tento partner by byl dobrý a ochotný tatínek.Váš bývalý přítel až zas tak ne.Ale i tak o to uvažuje a pokud byste si na svém stála tak by si dal říci přestože po tom osobně nijak netouží.

Osobně se přimlouvám za to dát tedy prvnímu příteli šanci když je pro vás tak moc těžké se ho vzdát .Rozhodně bych řekla že je k vám upřímný .Takže pokud vám děti přislíbí tak to tak i myslí přestože být to na něm tak by si ještě raději počkal.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah