Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,195

Dobré odpoledne.Posílám tedy slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vnímáte váš vztah a po té k tomu jak vás vnímá váš přítel.A nakonec se podívám na společnou budoucnost.

Vy-

Karty na vaší straně výkladu ukazují že vám na vašem partnerovi velmi záleží.Podle výkladu jste k němu nějakým způsobem velmi přitahována či připoutána.Karty říkají že toužíte po tom být s ním.Ukazuje se vážnější vztah.

Podvědomě- karty ukazují na schůzky a touhu po partnerovi.

Do budoucna karty naznačují že vás partner trochu rozzlobí něčím novým co do vašeho vztahu zasáhne.(může být jiný osoba nebo prostě jeho nový postoj a chování vůči vám.)

Partner-

věštba ukazuje že k vám také chová náklonnost .Karty naznačují že se z jeho strany něco změnilo.Podle výkladu se ukazuje  že na vztah mezi vámi má vliv i další osoba která přináší do vztahu neklid.

Podvědomě- věštba říká že vnímá změny a přemýšlí o vaší budoucnosti.

Do budoucna se v kartách ukazuje na jeho straně konec nějakého období a to že se vám bude chtít nějakým způsobem přiblížit.

Krátkodobá budoucnost –Karty ukazují vzájemnou náklonnost a přátelství.Po té co mezi sebou vyřešíte nedorozumění bude váš vztah opět stastnější.Podle výkladu to že bude takový bude hodně vaše zásluha.I když vztah bude spíše krátkodobější bez větší perspektivy do budoucnosti.

Dlouhodobá budoucnost– Karty ukazují vliv jiné ženy a to že váš vztah nejspíše skončí její zásluhou protože pro jeho život bude v tu chvíli přednostní ona.

Celkově se mi v kartách ukazuje že partner bude s ní(ženou z minulosti )A vy s jiným mužem se kterým prožijte krásný vztah.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah