Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,197

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve tedy napíšu jak vztah vnímáte vy a po té jak partner a nakonec se podívám na vaší společnou budoucnost.

Vy-

Karty ukazují že jste aktivní žena která má hodně energie.Jste nápaditá a proto tu nudu ve vztahu vnímáte mnohem intenzivněji než váš partner.

Podle výkladu potřebujete ke spokojenosti stále něco nového, nové cíle a zážitky což je s vaším partnerem složité jelikož on je jak píšete klidnější typ.Má rád svou pohodu.(taky takového mámJ)

Podvědomě-karty ukazují že i přesto vám na něm záleží, jsou chvíle kdy cítíte že je vám opravdu blízký a proto pro vás není lehké vztah ukončit a najít si jiného.

I když byste si něco nového přála co by váš vztah oživilo.

Do budoucnosti – karty ukazují na vaší nespokojenost ve vztahu a to bude působit mezi vámi neshody.Přesto se vztahu budete nadále držet.

Partner –

Karty ukazují že je k vám velmi připoután.Ukazuje se dlouhodobý vztah.Podle karet je spokojený tak jak je.Nerad by vás ztratil protože vás má rád a považuje vás za velmi atraktivní ženu.

Podle karet se cítí s vámi dobře a nechce nic měnit ani oživovat.

Do budoucnosti karty naznačují že se vůči vám bude chovat mile a pokusí se být více romantický .I když žádné velké dlouhodobé změny od něj čekat nemůžete.

Krátkodobá budoucnost – Podle výkladu budete vy dva ve vztahu pokračovat.Ukazuje se že partner bude mít snahu ale jen do té míry aby vás neztratil a snažit se ho motivovat k aktivitě a oživení budete muset vy.

Dlouhodobá budoucnost – Věštba říká že budete hodně váhat jestli partnerem zůstat.Tak trochu už vám dojde trpělivost.kartičky ukazují že do vašeho života vstoupí další muž se kterým se sblížíte a bude to mezi vámi jiskřit.

A to vás ještě více posune k váhání a nejistotě  -jestli je váš vztah ten pravý.

Celkově tedy karty říkají že s přítelem zatím zůstanete ale moc se nezmění.

Karty radí pokusit se najít nějakou aktivnější kamarádku a s ní třeba trochu cestovat a prožívat dobrodružství, aktivní život  s ní.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah