Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Online výklady vztahů, výklady karet online, vztahy

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z kartiček.Nejdříve napíši jak vztah vnímáte vy a po té partner a nakonec budoucí vývoj vztahu.

Vy –

Podle kartiček se mi zdá se že jste v poslední době k partnerovi více uzavřená, ztratila jste jistotu a lásku kterou vám dříve vztah poskytoval.

Ve výkladu se ukazují změny a odcizení.

Jako vaše přání bych neřekla ani to že s ním chcete být nebo vztah naopak skončit ale to aby už se tato nejasná situace vyřešila.

Přejete si mít za sebou toto pro vás nejasné období.

Podvědomě- kartičky říkají že si uvědomujete že jste stále mladou ženou a nechcete zbytečně marnit čas v nevyjasněném či neperspektivním vztahu.

Do budoucnosti z vaší  strany – výklad ukazuje že mu budete ještě nějakou dobu věrná a oddaná ale také to že vám to bude trošku proti srsti jen tak čekat a budete mít chut se s ním pohádat nebo si aspoň vše vyjasnit a vyříkat.

Přítel –

Tady kartičky ukazují nějaké překážky které vztah a lásku k vám blokují.Snaží se komunikovat ale spíše trošku povrchně a málo přesvědčivě.

Z jeho činů nelze poznat co přesně chce.

Podle výkladu bych řekla že ale touží po pevném vztahu, nebo aby on sám rád uměl být ve vztahu věrný, vytrvalý a oddaný.

Momentálně k vám je svým způsobem stále připoutaný, má vás rád.Ale nemiluje.Sám ted cítí nyní spíše přátelství k vaší osobě.

Do budoucnosti  z přítelovi strany – Kartičky ukazují že bude citlivější a chápavější bude se snažit více o to vše vyjasnit.Ale také že ho stále bude ovlivňovat jiná žena ke které chová hezké city.

Kartičky říkají že se váš vztah krátkodobě zlepší ale pak opět spadne do této nejasné situace a dojde k ochlazení vašich citů.

Z dlouhodobější budoucnosti bych řekla že vy budete  s jiným mužem a on s jinou ženou.

Kartičky ukazují že toho pravého teprve potkáte- bude to upřímný člověk se kterým se vám podaří si splnit vaše sny.

Se stávajícím přítelem  – kartičky ukazují neupřímnost a nedůvěru která by kazila vaší lásku.Proto bych popřemýšlela o tom vydat se jinou cestou.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah