Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online,61

Dobrý den.Posílám slíbený výklad karet.Nejdříve tedy vztah s mužem č.1

Kartičky na vaší straně výkladu ukazují že jste udělala dobře.Výklad říká že ta troška štěstí a lásky byla vykoupená také trápením a přesto že to mezi vámi jiskřilo muž byl atraktivní tak vás tak trochu svazoval a vy sama jste ve vztah ú vnitřně štastná nebyla.

Podvědomě- Kartičky ukazují že pro vás vztahu skončil jen se ted cítíte trochu osaměle a nejistě proto se k němu podvědomě vracíte a přemýšlíte i když víte že by vám do budoucnosti nedal to co potřebujete a co si zasloužíte.

Do budoucna – kartičky by v budoucím vývoji tohoto vztahu ukázaly trápení a překážky které by vztah velmi zatěžovaly a zničily i zbytek toho hezkého co mezi vámi bylo.

Partner-

Ve výkladu na jeho straně se ukazuje ochlazení citů a chování k vaší osobě.Přesto se dlouho snažil zachovat jakési dekorum dokonalého soužití a problémy si nepřipouštěl ani je neřešil.

Podvědomě- mezi vámi se ukazují spory a rozdílné názory a také jeho neochota a náladovost.

Přál si aby to bylo dopadlo lépe,ale sám pro to dělal velmi málo.

Do budoucnosti se z jeho strany ukazuje kontakt, avšak co slíbí nebo bude zamýšlet nebude příliš upřímné .Spíše se bude jednat o jeho zájmy.

Krátkodobá budoucnost – jak už jsem naznačila- kartičky ukazují  jeho jako to oč vlastně ve vztahu jde a kde je problém.

Partner si žije po svém a nebude chtít svůj postoj změnit.

Celkově bych řekla že se nic mezi vámi nezmění, jenom trošku váš postoj k němu.Přestanete se tím rozchodem trápit protože své štěstí naleznete jinde.

Dlouhodobá budoucnost – Kartičky říkají že vy naleznete vnitřní klid a spokojenost v novém partnerství a nové lásce se kterou vytvoříte rodinu.

Kartičky radí nechat tento vztah být a více hledět do budoucnosti.Zůstat v něm a udržovat ho by vás stálo více kompromisů a obětování nežli by přineslo zpátky odměny a radosti.

Druhá část výkladu  – vy a přítel č.2

Vy- Kartičky na vaší straně výkladu ukazují upřímnost, čisté city a naději.Cítíte se s ním hezky a velmi si ho vážíte.Trošku vás trápí ta jeho nejistota a nerozhodnost z jeho strany.

Přála byste si s ním žít a tvořit úplnou rodinu.

Podvědomě- kartičky ukazují že cítíte osamělost a je pro vás ten správný čas udělat v tomto vztahu krok dopředu.

Do budoucnosti se na vaší straně ukazuje to že v tomto vztahu naleznete to co hledáte.

Přítel –

Karty na jeho straně výkladu ukazují že vás také považuje za velmi důležitou (osudovou ženu)

Cítí k vám lásku a oddanost přesto se však ještě nerozhodl udělat ten velký krok kterým by vás ujistil a o své lásce a o tom že to s vámi myslí skutečně vážně.

Přeje si překonat sám sebe a umět překonat to co vás dělí.

Podvědomě- nyní se rozhoduje, přemýšlí a odhodlává k velké změně v jeho životě.

Do budoucna se na jeho straně ukazuje že ten krok udělá protože pro něj budete natolik důležitá že by vás rozhodně nechtěl ztratit.

Krátkodobá budoucnost – kartičky ukazují krásnou a bezstarostnou lásku.Také dítě což je nový začátek a nový krok.

Dlouhodobá budoucnost – Věštba říká že budete spolu a budete tvořit štastný a harmonický pár.Mezi vámi bude vždy ta správná jiskra a která vás dá dohromady i ve chvílích občasných nedorozumění a potíží které vás potkají.

Kartičky radí – počkat- tento vztah za to stojí.

Závěrem přeji hodně štěstíčka.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah