Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online,65

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak  vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám jak karty vidí vaší společnou budoucnost jak z krátkodobého tak z dlouhodobého hlediska.

Vy-

Kartičky na vaší straně ukazují že jste s přítelem velmi štastná.jste do něj zamilovaná a považujete ho za velmi atraktivního a zajímavého muže kterého jste ve svém životě potkala.

Vztah mezi vámi je hodně o porozumění a také o citech.Přála byste si aby jste s tímto mužem mohla strávit ještě hodně hezkých let a vaše budoucnost byla společná.

Do budoucnosti se na vaší straně ukazuje láska a zamilování které vám vydrží.Ale také že si budete nechávat své pocity a pochybnosti pro sebe a to pro vás nebude dobré.

Partner-

Karty ukazují že si velmi váží vaší spolehlivosti a čestnosti.Má vás rád a je s vámi spokojený.Nyní ho něco trochu trápí nebo zneklidňuje.Může jít i o druhou ženu (ne nutně partnerku ,ale třeba bývalou přítelkyni nebo dceru), proto se vám může zdát třeba trošku roztěkaný nebo neklidný.

Jinak by si přál také být s vámi.Své city třeba nedává tolik najevo ale to neznamená že lásku necítí.

Do budoucna kartičky na jeho straně lásku k vám ukazují a také vztah s vámi.

Krátkodobá budoucnost- karty říkají že váš vztah se bude vyvíjet dle vašich představ a přání.

Dlouhodobá budoucnost – Karty ukazují že budete spolu a že váš vztah potrvá dlouhodobě.Rozluka mezi vás může přijít a vztah mezi vámi potrvá ale i tak jako hezké přátelství.

Ale spíše se mi podle kartiček ukazuje že budete spolu i jako partneři.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah