Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,83

Dobrý den posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám na vaší společnou budoucnost.

Vy-

Karty na vaší straně ukazují že váš partner je pro vás stále důležitý.Jsou chvíle kdy vám chybí někdo s kým byste si mohla plánovat společnou budoucnost.Podle karet k němu cítíte přátelství a jste nakloněna dát vašemu vztahu další šanci.

Karty ukazují že v následujících měsících budete sama.Bez něho ale i bez přítele.Po několika měsících se však stane něco co byste nečekala.

Přítel-

Karty ukazují že se jeho pohled na váš vztah změnil.Rozhodl se být k vám upřímný a jít svou vlastní cestou.Podvědomě- karty říkají že přestože vás má stále velmi rád tak touží po tom žít více bezstarostným životem bez závazků.

S vámi cítí že by šlo o něco více a pro tuto chvíli se rozhodl si ještě užívat i když i vy jemu chybíte.

Do budoucna- karty říkají že pro něj budete důležitá:Ví že vám může důvěřovat a tak pro něj nebude snadné vás vymazat:Jeho způsob  života mu nepřinese co by očekával a on zatouží opět po vážnějším vztahu.

Krátkodobá budoucnost – podle výkladu se mi ukazuje že dalším 6-12měsíců jako pár nebudete.Váš vztah bude skončený i když na sebe budete myslet.

Dlouhodobá budoucnost- karty říkají že se opět sblížíte a zatoužíte po sobě.Podle výkladu naleznete k sobě ztracenou lásku.I když se mi ukazují si starosti s něco co vás dva bude stále trochu rozdělovat.

Z vaší strany to nejspíše bude narušená důvěra vůči němu díky tomu se budete partnerovi uzavírat .

Vztahy –

0-1 rok-

karty ukazují touhu po lásce a po správném muži pro život.Ukazují se i překážky a to že budete velmi citlivá a plná lásky.Ke konci tohoto období přijde změna a váš partnerský život opět začne být zajímavý.

Podle výkladu si váš partner uvědomí spoustu věcí a bude mít chut se opět sblížit.

2-5let

Karty ukazují neshody a to že do vašeho života přijde další muž.Velmi atraktivní a upřímný.Karty říkají že to bude on s kým si pořídíte rodinu.Podle výkladu se ukazuje dlouhodobý vztah.

5-10let-

Rodinný život, a více dětí.Podle karet budete s partnerem štastní a váš život s ním bude zajímavý.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah