Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,91

Dobrý den.Udělala jsem tedy nový rozbor vztahu.Karty ukazují podobný výklad jako minule.Na vaší straně ukazují citlivost lásku a toleranci, na straně manžela to že se jeho pohled na nový vztah mění.

Karty říkají že sice váš vztah pro tuto chvíli ukončil ale podvědomě mu domov a vy velmi chybíte.

Karty ukazují že se bude vídat s vámi oběma a bude se v budoucnu více a více přiklánět k návratu.

Krátkodobá budoucnost – Věštba ukazuje že se vynasnaží být upřímný a čestný a dostát svým závazkům vůči rodině- vám.V dalších měsících jeho okouzlení ještě potrvá.

Dlouhodobá budoucnost – Podle karet dojde k vystřízlivění.Přítelkyně pro něj bude sice atraktivní ,ale bude mu u ní chybět takový ten pocit důvěry a souznění.Až odejde to největší pobláznění tak se bude mít snahu vrátit opět k vám.

Také pochopí že  z její strany nejde jen o upřímnou lásku .

Podle karet mu právě o Vánocích jako rodina budete velmi chybět – což je pochopitelné.Co se penízků týká tak karty ukazují že splní co má takže bych čekala že rodinu zabezpečí jak slíbil.

K další otázce- jestli se bude toto opakovat- tak karty říkají že spíše ne.Protože se ukazuje jistota a otevřenost.Leda byste se tak domluvili jinak bude věrný.

A nakonec- trochu ho pozlobit karty ukazují jako dobrý nápad.Ale nesmíte to přehnat aby se ještě k tomu nestáhl více do sebe.Ale samozřejmě mu prospěje když bud vědět že vás nemá jistou.Trochu zapracujete na vzhledu,aby si všimnul změny …

A vyjít si určitě prospěje i psychicky vám.:-)

Přeji hodně štěstíčka a budu ráda když dáte vědět.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah