Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,121

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.

Kartičky ukazují že vy se ve vztahu v tuto chvíli cítíte velmi nejistě.Nevíte co máte očekávat do budoucnosti přítele milujete a zároveň vás velmi zranuje svým chováním.

Přítel naproti tomu není úplně upřímný. V tuto chvíli se před vámi tak trochu uzavřel ale nemá odvahu vám to říci do očí.Kartičky říkají že ho přitahujete ale skutečnou lásku již k vám necítí.

V současné situaci své pocity a myšlenky si nechává pro sebe.Nechce vám ublížit a nedokáže vám říci pravdu.Kartičky říkají že si myslí že vás svým chováním ochrání před smutkem než kdyby vám řekl jak to s ním skutečně je.

Kartičky ukazují že také ještě není uplně rozhodnutý že chce vztah ukončit a je dost možné že se rozmyslí a opět se vám ozve.Kartičky ukazují rozhodování které v budoucnu učiní a že se brzy dozvíte jak to se vztahem bude dále.

Citové ovlivnění- je pravděpodobné že když se znovu uvidíte tak se v něm city k vám opět probudí.

V krátkodobé budoucnosti se mezi vámi ukazuje komplikovaný vztah.Nebudete se moci uplně rozejít ale ani vztah mezi vámi nebude fungovat jak by měl.Také se ukazuje vzájemná přitažlivost která vás bude spojovat.

V dlouhodobé budoucnosti se ukazuje nervozita a vliv další žena.karty říkají že vztah nebude takový jak byste ráda očekávala a sama se rozhodnete pro jiného partnera který v té době vstoupí do vašeho života.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah