Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,125

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš přítel.A nakonec jak  karty vidí budoucí vývoj vašeho vztahu jak z hlediska krátkodobého tak dlouhodobého.

Vy-

Kartičky na vaší straně ukazují že k příteli stále chováte lásku i když vztah mezi vámi je spíše ukončený nebo v lepším případě hodně nejasný.

Karty na vaší straně říkají že vás stále přitahuje a nemůžete najít klid.Podle výkladu by jste na jednu stranu ráda vztah uzavřela ale na druhou na něj nedokážete zapomenout což vám působí starosti a trápení.

Podvědomě – karty ukazují že jste prostě svá, neděláte prostě věci které ostatní předpokládají že byste dělat měla.Jste silná osobnost a to k vaší povaze prostě patří.Může to ve vztahu činit trošku problémy protože málokterý muž vedle sebe snese schopnou sebevědomou ženu.

Karty do budoucnosti ukazuj že láska k příteli vám zůstane v srdci i nadále.

Přítel –

Podle výkladu i on stále touží po vás.Podvědomě s vámi touží sdílet city a rád by s vámi byl i nadále v kontaktu.

Karty říkají že vztah mezi vámi se nyní ochladil ale stále mezi vámi něco je a oba to trápí.

Do budoucnosti se na straně přítele ukazuje i on se pokusí o kontakt s vámi půjde však spíše pouze krátkodobý zájem či vztah.

Krátkodobá budoucnost – Podle výkladu se stane něco co byste nečekala , vztah však nejspíše ani tak nebude fungovat:Nebude to ničí vina jen s tímto přítelem každý máte trošku jiný pohled na život a vztah by z  hlediska dlouhodobého vztah příliš nefungoval.

Dlouhodobá budoucnost – Podle kartiček spolu jako pár nebudete.City postupně oboustranně zmizí a vy každý budete s jiným partnerem.

Karty radí najít si partnera který ocení vaše kvality a bude si jich vážit.Každá mince má 2 strany- Někdo má raději pannu a druhý orla a vy si musíte k sobě najít muže který si na vás najde to co by mohl obdivovat a ne to co by mu vadilo.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah