Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,124

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš přítel.A nakonec jak  karty vidí budoucí vývoj vašeho vztahu jak z hlediska krátkodobého tak dlouhodobého.

Vy-

Kartičky na vaší straně ukazují že k příteli chováte upřímnou lásku.Milujete ho a trápíte se vývojem vašeho vztahu a jeho proměnami.

Podvědomě- po příteli velmi toužíte, sníte si o společné harmonické budoucnosti bez všech těch problémů které na vztah působí a kazí vaše štěstí.

Přála byste si umět se v tom vztahu méně citově angažovat aby vás to tolik netrápilo,ale jste velmi citlivá a zamilovaná žena proto je to vše pro vás tak těžké.

Do budoucna se na vaší straně ukazuje že se váš postoj stane více chladným.Přeci jenom si na některé ty problémy zvyknete a obrníte se.Lásku však budete k příteli chovat i nadále.

Přítel –

Karty ukazují na to že vás sice považuje za osudnou a důležitou ženu svého života avšak nedokáže se komunikace a bývalou přítelkyní uplně vzdát.

Měla pro něho v životě též určitý význam a tak i v tomto vztahu je stále jisté pouto i když jiné než by ta druhá žena ráda.

Podle výkladu jste však nejdůležitější pro něj skutečně vy a chce prožít život s vámi.

Podvědomě- karty říkají že v životě vašeho přítele je nyní hodně rozhodování.Často se dostává do situací ze kterých neví jak ven nebo jak se zachovat aby nikomu neublížil.

Do budoucna se na straně přítele ukazuje že bude ve vztahu s vámi pokračovat ale budou mezi vámi jisté rozpory nejspíše díky té druhé ženě.

Krátkodobá budoucnost (půl roku)– karty ukazují na vliv druhé ženy a že ve vztahu bude působit problémy a hádky.

Dlouhodobá budoucnost – Věštba říká že po určitém nejistém období které bude pro oba dost složité se nakonec vše vyřeší tak že budete spolu.Budete si moci důvěřovat a vztah mezi vámi bude mnohem harmoničtější.

Kartičky radí aby jste o přítele bojovala.Vztah bude ještě nějakou dobu složitý ale nakonec vše dopadne k vaší spokojenosti.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah