Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,156

Dobrý den.Posílám slíbený výklad karet.Nejdříve napíši jak vztah vnímáte vy a po té přítel a nakonec jaks e bude vyvíjet do budoucnosti.

Vy-

Karty na vaší straně ukazují oddanou a bezelstnou lásku, důvěru a také naději na nový začátek či opětovné sblížení.

V tento vztah jste vkládala velké naděje proto vás jeho konec tolik bolel a stále bolí a trápí.

Přála byste si aby se to vše nestalo a vy jste byla pro vašeho přítele jedinou a důležitou láskou v jeho budoucím životě.

Podvědomě – karty ukazují že jste si vědoma té nejistoty která nyní mezi vámi je a váš pocit že to není úplně skončené je odůvodněný.

Do budoucna se na vaší straně ukazují že se s rozchodem začnete postupem času smiřovat přestože se to v tuto chvíli zdá nemožné.

Přítel –

Věštba říká že i pro něho vztah byl důležitý a je stále k vám vázán silným poutem přestože  vztah mezi vámi skončil.Považuje vás za atraktivní ženu kterou má rád avšak problémy které vás rozdělily byly příliš velké než aby vztah mohl pokračovat.

Přál by si aby se to mezi vámi konečně plně vyřešilo protože i on má stejný pocit jako vy a to že něco ještě přijde.

Podvědomě- Podle výkladu soudím že ses vámi cítil dobře, vážil si toho že vám mohl důvěřovat a dodávala jste mu sílu a pozitivní energii a také radost v těžkých dnech.

Stále k vám chová jistou náklonnost i když ne takové to zamilování.Spíše bych řekla že má vám má v srdci a vždy mít trochu bude.

Do budoucna se na jeho straně ukazuje že se bude i on trápit postupným odpoutáváním od vaší lásky a půjde mu totožná hůře nežli si sám myslel.

Krok ke sblížení bych čekala spíše z jeho strany i když nepůjde o snahu vrátit váš vztah tam kde byl dříve ale také trochu o fyzickou lásku protože ho stále velmi přitahujete.

V dlouhodobější budoucnosti – Karty u vás říkají že budete s jiným mužem ale váš přítel bude mít snahu o to vás získat zpátky.

Také říkají že změní svůj postoj a názor a bude chtít změnit to co se mezi vámi stalo i když dlouhodobý vztah jako takový už spolu mít nebudete.

Jisté sblížení bych však nevyloučila.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah