Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,160

Dobrý den. Posílám slíbený výklad z karet.nejdříve napíši jak vztah vnímáte vy a po té jak váš partner.A nakonec se podívám jak se vztah mezi vámi bude vyvíjet do budoucnosti.

Vy-

Kartičky na vaší straně ukazují že jste s tímto přítelem byla velmi štastná.On sám na vás působí pozitivně a dodával vašemu životu radost.nyní vám velmi chybí a toužíte po tom s ním opět navázat na předešlý vztah.

Podvědomě- avšak vnímáte překážky které sblížení brání.Oba jste tak trochu na pochybách jestli je to správné to zkoušet znovu.

Do budoucna se na vaší straně ukazuje že se nejspíše nakonec rozhodnete pro to v tomto vztahu nepokračovat a na bývalého partnera raději zapomenout.

Partner –

Karty říkají že i vy jste byla důležitá žena pro něj.Velmi mu na vás záleželo.Nyní je ale z toho všeho tak trochu nervózní a přestože se mu stýská tak se bojí ve vztahu pokračovat.

I když po vás stále touží a rád by si s vámi byl mnohem blíže nežli je to nyní.

Podvědomě- kartičky ukazují že vás stále nosí v srdci a cítí se ve vaší přítomnosti štatsný.

Do budoucnosti- věštba říká že on si své přání i  city raději nechá pro sebe a bude se snažit aby mezi vámi bylo pouhé přátelství.

Krátkodobá budoucnost  – Podle kartiček se možná ještě trošku sblížíte ,ale spíše půjde o fyzické sblížení nežli o to že byste opět obnovili váš vztah tak aby byl opět partnerský.

Dlouhodobá budoucnost – karty ukazují ve vašem životě jiného muže se kterým bude váš vztah uplně jiný ale ne méně krásný.Partner se bude však vůči vám chovat daleko zodpovědněji a bude pro váš vždy oporou.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah