Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,162

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak  vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám jak karty vidí vaší společnou budoucnost jak z krátkodobého tak z dlouhodobého hlediska.

Vy-

Kartičky na vaší straně ukazují že se nyní v tomto vztahu trápíte, nevíte co s manželem dělat a jeho zvláštní chování vám působí velké starosti protože se takto chová již delší čas.

Zárověn ho ale máte ráda cítíte se k němu připoutaná a tak ho nedokážete a ani nechcete opustit.

Podvědomě- karty ukazují že je tento vztah pro vás stále důležitý a s manželem jste toho již hodně prožili na to aby jste to nyní vzdala.Kartičky ukazují upřímnou náklonnost a touhu po změně.

Do budoucna se z vaší strany ukazuje že se budete snažit aby vztah fungoval, budete pečovat o dům i rodinu jak nejlépe dovedete a doufat že si uvědomí své chyby a že by měl svůj přístup celkově změnit dřív než bude pozdě.

Partner-

Kartičky říkají že i on vás má rád i když ho něco trápí.Podle výkladu po něčem zatoužil a nemá v tuto chvíli nic jiného na mysli než to aby si své sny a touhy splnil.

Karty ukazují na nový začátek /může v tom být zapletená i další osoba třeba mladší žena.Nebo prostě jen že se vrací ke svým přáním z mládí .

Podvědomě- karty naznačují že v tuto chvíli si uplně neuvědomuje co vlastně dělá a jaké by to mohlo mít důsledky pro něj do budoucna.

V budoucnosti se na jeho straně ukazuje nezodpovědné chování vůči vám ale také vůči práci a že v tom bude pokračovat dokud mu nebude uplně hořet za patami.

Krátkodobá budoucnost – Kartičky ukazují že brzy do vašeho vztahu přijde něco nového- nejspíše nová zjištění a poznatky které dají věci do pohybu.Vztah se trochu změní a to k lepšímu i když to půjde pomalu.

Dlouhodobá budoucnost – Podle kartiček díky své lásce kterou oba stále máte v sobě nakonec problémy které vas rozdělují překonáte a budete opět spokojený pár a váš manžel si bude vážit toho co má a chovat s e vůči vám bude uplně jinak.

Kartičky radí vyhledat pomoc odborníka – pokud to jen trošku půjde.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah