Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,164

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš přítel.A nakonec jak  karty vidí budoucí vývoj vašeho vztahu jak z hlediska krátkodobého tak dlouhodobého.

Vy-

Kartičky na vaší straně ukazují že mezi vámi dvěma jsou nyní trochu překážky.Vy se snažíte aby vztah fungoval, ve vztahu s přítelem problémy řešíte a mluvíte o nich.On si spíše své city a názory ohledně vztahu nechává pro sebe.

Podle výkladu jste příteli velmi oddaná a cítíte k němu upřímnou lásku .¨

Podvědomě- sice toužíte po změnách ale ráda byste aby váš vztah se i nadále udržel.

Do budoucna se z vaší strany ukazuje hledání řešení jak příteli více rozumět a jak ho udělat šťastnějším.

Přítel-

Karty ho zobrazují jako sebevědomého muže ve kterém se lez jen těžko vyznat.Má však citlivou duši přestože své city nedává tak okatě najevo.

Podle výkladu vás považuje za krásnou mladou a atraktivní ženu se kterou se cítí dobře.Vztah nebere však tak vážně jako vy ale spíše k němu přistupuje bezstarostně.

Podvědomě- touží po vás a tráví s vámi své volné chvíle rád.

Do budoucna – karty z jeho strany ukazují že váš vztah bude brát vážněji ale že si své myšlenky nechá pro sebe.Také se ukazuje nějaké tajemství.

Krátkodobá budoucnost – podle výkladu spolu budete avšak ze strany přítele hrozí že k vám nebude uplně upřímný což trošku naruší důvěru mezi vámi.

Dlouhodobá budoucnost – Podle výkladu se ukazuje mezi vámi vážnější vztah ale také to že to nebude váš životní partner.Do vašeho života vstoupí ještě jiný muž se kterým strávíte mnoho let.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah