Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,183

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k tomu jak vztah bude vnímat vaše maminka a po té jak přítel a také jak to mezi nimi je a jestli se znají a nakonec se podívám na jejich společnou budoucnost.

Maminka-

Podle karet je vaše maminka v tuto chvíli skutečně neštatsná.Touží po skutečném partnerství a místo něho má partnera se kterým je jí hůře nežli by byla sama.Karty ukazují že se vše změní a po nějakém čase v sobě najde odvahu tento vztah rázně ukončit.

Karty říkají že dlouho sama nezůstane a po čase potká jaks e říká toho pravého muže se kterým jí bude dobře a bude se na něj moci spolehnou.

Výklad ukazuje že půjde spíše o někoho nového ,nebo někoho koho hodně dlouho neviděla:nebudete to onen muž na kterého se ptáte.

On –

Karty říkají že přítel se kterým je nyní není dobrý člověk a už vůbec ne jako partner vaší maminky.Jemu tento vztah vyhovuje, ví že si to může dovolit a užívá si své dominantní postavení.

Co se lásky týká tak se mi v kartách neukazuje takže k tomu všemu vaší maminku ani nemá rád což by ho sice neomluvilo ,ale aspon by byl nějaký důvod s ním zůstat.

Karty radí co nejdříve se rozejít, rázně přerušit vše co jí s ním spojuje a neragovat a rozhodně se nevracet.Věřím že by jí byl schopen i uhodit.

Pokud uvidí že nemá šanci tak dá po čase pokoj.

Ve výkladu se ukazuje nový počátek a to že vaší maminku vážný vztah čeká.Bude pro ní ten pravý se kterým stráví krásný kus života.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah