Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,185

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.nejdříve napíšu pár slov k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš manžel a nakonec se podívám na vaší společnou budoucnost jak krátkodobou tak dlouhodobou.

Vy-

Karty na vaší straně ukazují prsten jako symbol toho že manželství je pro vás zaváné, ale také značí že vás vztah něčím svazuje.Podle výkladu se ale cítíte ve vztahu osamělá a chybí vám láska a cit ze strany partnera.

Karty ukazují že jste se nyní dostala do bludného kruhu ze kterého nevíte jak ven.Nerada byste udělala špatné rozhodnutí a někomu ublížila protože se zdá že přesto máte manžela svým způsobem ráda.

Podvědomě- karty ukazují že si hlídáte své city.

Do budoucna karty z vaší strany ukazují že pro vás bude obtížné tento vztah ukončit přesto o tom budete přemýšlet.Rozhodnutí a konečné odhodlání potrvá však déle a bude se komplikovat.

Manžel –

Karty ukazují že se na vás možná trochu zlobí nebo pociťuje ve vašem vztahu jisté překážky o kterých by jste si měly promluvit.

On sám vztah také bere vážně avšak podle výkladu již do vás není zamilovaný.Ukazuje se spíše pocit dlouhodobějšího soužití možná přátelství.

Podvědomě- v kartách se ukazuje že si uvědomuje překážky jenž vás rozdělují a také je zde jistě zobrazena uzavřenost- jako se obrnil vůči všemu včetně vás a nesnažil se se vztahem nic dělat ani do něj nevkládal žádné velké city.

Do budoucna karty říkají že do vašeho domu i vztahu přinese svým chováním trápení a smutek.

Krátkodobá budoucnost-(do roku) karty říkají že do vztahu mimo jiné bude zasahovat další osoba která na něj bude mít špatný vliv a prohloubí vaše odcizení.

Dlouhodobá budoucnost- (do 5 let)Podle výkladu se ve vztahu budete od sebe postupem času více vzdalovat.Karty ukazují na rozchod a větší životní změny které se budou týkat vás obou.

Také se ukazuje stěhování .

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah