Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, výklad na vztahy, vykládání karet, věštba,výklady online, výklad karet levně,190

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet?Nejdříve napíšu pár slov k vám a po té k partnerovi a nakonec se podívám co věštba ukazuje ve vaší společné budoucnosti.Jak krátkodobé tak dlouhodobé.

Vy-

Karty na vaší straně výkladu říkají že se na partnera trochu zlobíte a zároveň ho máte ráda takže to pro vás je nyní velmi složité.

Na jednu stranu byste rozchod uvítala protože si nejste jistá jestli s ním nadále být s tímto jeho přístupem k vám a k vaší rodině.

Podvědomě- na druhou stranu ve chvílích kdy vám je spolu dobře si velmi rozumíte a jste si blízcí proto je pro vás těžké se ho vzdát.

Do budoucna se na vaší straně ukazuje velké váhání o vztahu a jeho smyslu do budoucnosti.Váš vztah se dostane na křižovatku a vy se rozhodnete jít každý jiným směrem.

Partner-

Podle výkladu ve vašem vztahu hodně myslí na sebe,přestože vás má svým způsobem rád a nechce vám nijak ubližovat.

Ve výkladu se ukazuje i na konec nějakého období, že si sám není jistý co od vztahu chce,ale spíše s vámi problémy řešit neplánuje.

Podvědomě- karty ukazují že touží po změně .

Do budoucna bych řekla že si půjde hodně za svými zájmy.Podle výkladu může koukat i po jiných ženách.

Krátkodobá budoucnost – karty říkají že se vzájemně budete přitahovat,ale váš vztah bude hodně složitý protože každý od něj čekáte něco uplně jiného a máte k partnerství jako takovému jiný přístup.

Dlouhodobá budoucnost – podle výkladu se ukazuje nejistota.Váš vztah se nikdy bohužel nezmění k lepšímu.Spíše naopak.Podle karet tento muž není uplně vhodným mužem ke dlouhodobému poklidnému životu.

Finance– Karty ukazují starosti a to že nebude mít velkou snahu tyto problémy sám od sebe řešit.Bude vás stát rozhodně hodně úsilí ho k jeho odpovědnosti přimět.

Karty ukazují že po finanční stránce se vám nyní příliš dařit nebude.K uhrazení vašich dluhů bude zapotřebí se uskromnit a promyslet způsob splácení.

Do 2-3 let by se měla situace srovnat a vy být zase finančně v normě.:-)

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah